maandag 26 november 2012

Sfeerfoto's van verblijf in refugio

Eindelijk was het weer zover; na een jaartje konden we weer naar de refugio, we keken er echt naar uit! Samen met Nini, Thérèse en Bettine hebben we een zéér fijne tijd gehad, samen met de hondjes. Een voor een zijn het schatten, elk op hun eigen manier. We hebben nieuwe mensen ontmoet, fijn kunnen babbelen met elkaar, kortom, het was een geslaagde week.

Elke dag stonden we te popelen om naar de refugio te gaan, om telkens weer bij de hondjes te kunnen zijn en ze te mogen knuffelen. Hun oogjes smeekten om hulp!  Gewoon onder hen zijn, geeft zoveel voldoening.

Tien hondjes hebben we op onze vlucht meegebracht, waarvan eentje op onze schoot, namelijk Sabato, een crème van een hondje trouwens!

Mensen, dit geeft zoveel voldoening, iedereen zou eens als vrijwilliger naar de refugio kunnen gaan. Het is een fijne ervaring die je voor altijd bijblijft.  Eens het je te pakken hebt, laat het je nooit meer los.

Dank aan Fabienne, Diane en andere, mensen die voor al die schatjes dagelijks klaarstaan, ook aan ieder die iets doet voor ACE!

Lieve groeten,
Anny Van de Sompel


chloverh's Bezoek refugio Anny album on Photobucket


3 opmerkingen:

 1. Beste Anny,
  Van harte proficiat voor je (jullie - met Nini) inzet.
  Ik kijk dagelijks op de site van ACE en wist niet dat er zoveel "barbaren" rondlopen op de wereld (zie de dierenmishandeling in Spanje).
  Natuurlijk steunen we ACE in deze moeilijke strijd.
  Groetjes en veel moed.
  Gerda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi geschreven Anny
  we vonden het ook super erbij te mogen zijn.
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. van de sompel anny27 november 2012 om 20:21

  Dank je dames voor jullie super leuke reactie !!
  xxx Anny

  BeantwoordenVerwijderen