zondag 4 november 2012

Florreke (vroeger Ernesta)

Ik heb Ernesta, nu Florreke genoemd, geadopteerd sinds half augustus en dat samen met mijn man. Ze kreeg daar het gezelschap van Fuego, een Boerenfox die al eerder was geadopteerd door ons en 6 jaar is.

Vanaf dag 1 dat we ze hadden, heeft ze onze harten veroverd.
Florreke was eerst nog wat terughoudend. Maar elke dag verbeterde het. We namen haar al direct mee naar het bos samen met Fuego. Haar jachtinstinct kwam boven. Het neusje verdween in de molshopen, ze rende over het gras richting het bos. Als ik haar riep, kwam ze vlot terug.

En nu, enkele maanden later, kan ik heel zot doen met haar in de zetel. Ze vindt het helemaal niet meer te benauwend. Eten doet ze nu ook veel rustiger. In het begin nam ze een hap uit haar bakje en liep er bang mee weg. Ze wilde daarna nog het eten van Fuego stelen. Dat is allemaal gedaan nu. Iedere hond kent zijn kom en houdt het daarbij. 
Florreke kent al perfect het ritme van ons gezin. Ze weet al wanneer we gaan wandelen en is altijd opgetogen en blij om mee te gaan. Ze crosst dan rond in het bos en leeft zich echt uit, zowel bij slecht als bij goed weer. In het begin schuwde ze de regen wel een beetje, maar nu helemaal niet meer. Als het maar wandelen is!

Verder kan ze zalig met Fuego in de zetel liggen slapen of achter het raam, in het zonnetje, op de mat.
Florreke maakt nu volledig deel uit van ons gezin, we zouden haar niet meer willen missen. De liefde is zo groot dat we onze vakantie niet hebben laten doorgaan. We hadden plannen om in november op vakantie te gaan naar Cuba omdat we in de zomer ook niet zijn weggegaan. Maar die reisplannen hebben we opgeborgen tot ik weet niet wanneer. We hebben er geen behoefte aan, we kunnen het niet over ons hart krijgen om de hondjes bij de ouders van mijn man te moeten achterlaten.

Hierbij enkele sfeerfoto's. De foto waar Florreke op het gras staat met andere honden, is een foto van toen ze net in België was bij de adoptiedame Elly in Zoersel. De andere twee foto's zijn van bij ons thuis, toen ze er al een maand was.

Met vriendelijke groeten,
Katrien 
chloverh's Florreke album on Photobucket

Geen opmerkingen:

Een reactie posten