maandag 17 september 2012

Hoofdprijzen tombola Shindag


Om te genieten van de gratis week, midweek of weekend in de Ardennen, die te winnen was op onze Shindag, kan de winnaar ENKEL reserveren via villa-roly@hotmail.com , zoals duidelijk aangegeven op elke prijs. Voor meer info kan u op dit mailadres terecht (of desgevallend via eigenaar 0471378525).

Het is zo dat uw verblijf volledig gratis is tijdens de door u gewonnen periode, alleen de verblijfskosten (verbruikskosten) zijn betalend.

Een waarborg is uiteraard verschuldigd (€200). De waarborg (verminderd met de verbruikskosten zonder *) wordt na de gezamenlijke opname van de tellers en controle en van het huis (er wordt gekeken of er geen schade werd veroorzaakt; OPLETTEN MET HONDJES!) binnen maximum 14 dagen teruggestort op het door u opgegeven rekeningnummer.

De verbruikskosten zijn:
Borgsom:
€ 200 - krijgt u max. 14 dagen later terug (u dient de borg contant te betalen bij aankomst)
Schoonmaak*:
Verplicht: € 100
Huisdieren*:
Max 3: € 10/Dier/Verblijf
Bedlinnen:
Inclusief
Badlinnen:
Zelf meenemen
Keukenlinnen:
Zelf meenemen
Elektriciteit:
€ 0,30/kWh
Gas/Olie:
okt t/m apr: € 10/nacht; mei t/m sep: € 5/nacht
Water*:
Verplicht € 5/nacht
Milieu*:
Verplicht: € 8,50 / verblijf
Diverse:
Internetaansluiting € 5/nacht
Aankomst                        Tussen 16u en 18u
Vertrek                            10u 

De verbruikskosten gemarkeerd met een * en de waarborg dienen ter plaatse bij ontvangst van de sleutel aan mevrouw Franca te worden betaald, zij doet het onderhoud, de afrekening en zorgt voor ontvangst met overhandiging sleutel. Zij zal er terug zijn bij het vertrek voor de afrekening en controle.

Indien u niettegenstaande het voorgaande en de duidelijke uitleg vermeld op uw prijs, toch via de betalende site zou reserveren, maakt u een betalende boeking aan en bent u gebonden aan uw boeking. In dat geval is de prijs niet van toepassing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten