vrijdag 21 september 2012

Diego

Hallo daar

Diego is bij ons sedert 15 augustus. Na één maand doet hij het uitzonderlijk goed.  Hij was meteen zindelijk, past zich aan alles goed aan, wandelt heel graag en zoals het een rasechte Spanjaard betaamt, houdt hij van lange siësta's.

Diego is ook heel sportief: honderd meter ruglig (voor reuen) en canapéspringen; hij is er echt goed in. Ik heb mij lang zitten afvragen wat mij zo opgevallen is op de Shindag in Zoersel en nu ben ik er uit: daar liepen alleen hele lieve en gelukkige mensen met gelukkige honden rond. Dat staat in schril contrast met wat je soms ziet en hoort op de hondenweide. Daar ontmoet je dan weer de allergrootste hondenfluisteraars en de bekwaamste dierenartsen... .

Kortom, Diego is heel gelukkig en wij ook.  Meer moet dat niet zijn, toch? Foto's volgen nog.

Groeten
Hugo Cuyveers

4 opmerkingen:

 1. Ben heel blij dat Diego bij jullie zijn mandje gevonden heeft, nog heel veel geluk samen ;)
  Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. geweldig nieuws van Diego, t is zo een goeierd.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat super om te lezen dat het zo goed gaat met Diego! Heb hem tijdens mijn stage 11 weken lang mogen verzorgen, met heel veel plezier. Wat een schat van een hond is het!

  Heel erg veel geluk met hem, het is een topper!
  Liefs,
  Kim uit Nederland

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Kim uit Nederland,

  Jouw wil ik speciaal bedanken, samen met iedereen die zo lang voor Diego gezorgd hebbeN Het is inderdaad een scha van een hond. Bedankt. van Hugo en Diego

  BeantwoordenVerwijderen