zondag 5 augustus 2012

Max en Barbylina

Hallo,

Op 28 maart 2012 hebben we Max (voorheen Tally) en Barbylina opgehaald in Zaventem.
Het gaat heel goed met ze,  Spanje is al lang vergeten. Het zijn superlieve en dankbare hondjes. Max weegt ondertussen 30 kg en van een puppy is niet veel meer te zien. Hij denkt zelfs nog op onze schoot te kunnen zitten, maar dat gaat niet gemakkelijk meer, geloof me.

Max kan het wel vinden met zijn 12-jarige zus die als herboren is omdat ze een een grote broer heeft. Samen spelen in de tuin is toch zo plezant! Met zijn twee katten gaat het ook goed, die geven hem lieve kopjes. Ook meegaan met de auto is geen probleem, als hij maar mee mag.

Barby is het hondje van mijn mama, die zou haar voor geen goud willen missen. Ze is een klein, vinnig hondje; als je een van haar speeltjes weggooit, is er niemand zo vlug als Barby om haar knuffeltje terug te halen. Gaan wandelen en ravotten: dat is het liefste wat ze doet. De auto is minder, daar wordt ze misselijk van. Toch dachten we dat ze zich een beetje eenzaam voelde, misschien doordat ze bij haar opvangmama in Spanje bij andere hondjes leefde en speelde en hier enkel de poesjes had, en dat is niet gemakkelijk om mee te spelen... . Dus was er vlug een oplossing: Barby kreeg er een Ace-broertje bij, Kenzo (voorheen Tiramisu). Die twee zijn zo gelukkig dat ze elkaar niet meer kunnen missen! En als ze bij Max op bezoek komen, dan is het spel compleet. Onze hondjes en wijzelf zijn jullie heel dankbaar voor wat jullie doen in Spanje.

Vele groetjes van ons allemaal
Mario & co

Geen opmerkingen:

Een reactie posten