donderdag 30 augustus 2012

Inschrijven Shindag

Welkom op onze tweede SHIN-dag op 09/09/2012 in Stoeterij De Eenhoorn in Zoersel met een fantastische, ongeziene verrassingsact van 11u tot 12u30!

Veel gelukkige hondjes, veel lieve mensen die samen lekker eten en een glaasje drinken in een gezellige sfeer. Wie er vorig jaar bij was, zal dit zeker niet willen missen. Wie er vorig jaar niet kon zijn, mag deze datum niet zomaar laten voorbijgaan.

Fabienne en een Spaanse delegatie van opvangmama's zullen ook dit jaar weer van de partij zijn om hun geredde zieltjes terug te zien, samen met hun nieuwe baasjes. Een mooi moment voor iedereen... .

Parking en inkom zijn nog steeds gratis, eten en drinken zijn te verkrijgen aan zeer democratische prijzen en uiteraard gaat de opbrengst integraal naar onze lieve viervoeters.

Iedereen is die dag welkom tussen 11u en 17u, randanimatie is voorzien.

Om alles een beetje in goede banen te kunnen leiden, zouden we heel graag jullie inschrijving op voorhand ontvangen. Voor de mensen die graag een hapje willen eten, hebben we dit jaar gezorgd voor échte Belgische kost: Het Frietkot.

Inschrijven kan tot 31 augustus via het e-mailadres leden@ace-charity.org met een vermelding van het aantal personen en het aantal honden.

Voorverkoop:
Voor diegenen die een frietje willen + 6 verschillende soorten snacks + 1 saté, gelieve 10 euro te storten op volgend rekeningnummer van SHIN: IBAN BE89 8601 1752 5885 met vermelding van naam en aantal personen
BIC SPAABE22

Laat er ons allen samen een spetterende succesdag van maken! Alvast welkom!

2 opmerkingen:

  1. Wij kunnen er jammerlijk niet bij zijn deze keer , mijn man moet werken .... het was vorig jaar echt geweldig en de sfeer was supper !! :-(

    BeantwoordenVerwijderen