woensdag 28 september 2011

Dank aan iedereen die geholpen heeft



Omdat elk leven belangrijk is hebben we onlangs een voorzichtige oproep gedaan voor Alina, een Spaans hondje in nood dat in België een levensreddende operatie, tot 2 keer toe, moest ondergaan. We vroegen hulp om de medische kosten samen te dragen. En de solidariteit met Alina heeft ons daadwerkelijk geholpen. We hebben alle dierenartskosten kunnen betalen, dankzij jullie steun!
En wat zijn we nu blij dat we iedereen het schitterende nieuws kunnen bezorgen dat Alina na een zware periode, ook voor haar opvangmama Hilde, nu goed aan het herstellen  is. Ze staat nog onder antibiotica en zal deze nog een hele tijd moeten nemen, maaarrrrr Alina heeft het gehaald!
Niet opgeven zo lang er hoop en kennis is om op te vertrouwen, en dan nog een beetje geluk en ook dit hondje is gered. Alina is nog schuchter en moet nog aansterken maar het gaat elke dag beter met haar, tot grote opluchting van ons allen. Onze welgemeende dank aan Hilde die als een leeuwin gevochten heeft voor de kleine Alina!
Samen met Mia en hondenvriend Balou die zorgde voor zijn gezond bloed dat Alina erop bovenop hielp en de dierenartsenpraktijk Animali te Lembeek. Aan jullie allen, dank u!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten