woensdag 11 mei 2011


Lieve adoptanten, vrijwilligers, leden en
sympathisanten van ACE-SHIN,

De reden waarom onze laatste communicatie van het blog werd gehaald (en van het dagboek) is dat we zo overdonderd worden door warme steunbetuigingen van mensen die DA ook willen schrijven en mailen, dat we bang zijn dat we op deze manier DA meer aandacht gaan geven dan ze verdienen.

We verkiezen de laster naast ons neer te leggen, goed wetend dat deze binnen de privésfeer van een vechtscheiding is ontstaan, en hoe relatief het artikel dus ook is. Laat ons de weg van de wijsheid kiezen, en niet mee roeren in een zure pap die alleen vliegen aantrekt. Laat ons ons concentreren op wat echt van belang is: het redden van levens van wezens die op ons moeten kunnen rekenen. Door ons te laten afleiden van de “basics” waar deze organisatie voor staat, geven we bittere mensen alleen maar meer “vernielingsgenot”.

We houden de eer aan ons zelf en aan de organisatie ACE-SHIN. En we werken verder met de zelfde gedrevenheid als altijd. Dat is ons kenmerk, dat is onze passie.

Aan iedereen die toch graag zijn of haar gevoelens op mail zet, doen ajb! Helena, de coördinatrice van de vrijwilligers zal ze graag verzamelen, en we beloven u met de hand op het hart dat we hier op latere datum, iets moois en constructiefs mee doen. We zijn iedereen ontzettend dankbaar voor de steun en lieve woorden, ze doen zo’n deugd in moeilijkere momenten.

We hopen op jullie begrip mbt onze bewuste keuze om “stilte” in te bouwen. In deze woelige, niet altijd even vriendelijke wereld, is het gezond om even afstand te nemen van het negatieve dat op je af komt. Om zo het positieve weer een eerlijke kans te geven, met een beetje geluk…

Dankbare groetjes,

Het Shin-team.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten