zondag 7 november 2010

Dankwoord aan alle warme Shin vrijwilligers en sympathisanten.

Er zijn van die momenten dat je in je arm moet knijpen om te geloven wat je denkt te zien.

En dit is zo’n moment!

Allemaal samen hebben we tot nu toe geweldig veel Shin-pralines gekocht en verkocht (en verorberd) en dit is gewoon weg HARTVERWARMEND! Jullie zijn om van te snoepen, zoete, lieve genereuze mensen! Dankzij jullie ongelofelijke inzet zal de mooie opbrengst naar Spanje kunnen vertrekken, waar ze met zeer veel zorg zal aangewend worden, daar waar de nood het hoogst is.

Opnieuw met zijn allen hebben we de Shin-zakagenda massaal gekocht en verkocht en cadeau gegeven. Een onverwacht succes, en we hebben er zelfs een aantal moeten bijmaken. Héérlijk nieuws toch! Er resten er nog een klein aantal die nog wachten op een baasje, dus aarzel niet…

Eén ding is zeker: er zijn gelukkig nog erg veel mensen met een groot hart en veel goede wil om mee dit projectje tot een succes te maken. Dankbaar en nederig maakt het ons. En geruggesteund, want de steun die we jullie vroegen, hebben we méér dan gekregen! Jullie zijn fantastische, onbaatzuchtige, gemotiveerde, lieve mensen! Héél erg bedankt!

De Shin-praline is een “ongoing project” dankzij chocolatier Gauthier uit Mechelen, die ons erg enthousiast steunt. Hou jullie vooral niet in, voor en tijdens de feestdagen. Onze lijn is dan toch om zeep…

De Shin-zakagenda loopt nog even tot ze op zijn. Onze dank ook aan drukker Koen Van Rompaey en familie voor hun niet aflatende hulp bij het ontstaan van de agenda.

Een agendaatje onder de boom of als nieuwjaarspresentje, het is misschien een leuk idee?…

HARTELIJK DANK IN NAAM VAN
ANIMAL CARE ESPANA / SPAANSE HONDEN IN NOOD!

Karen Sergeyssels

3 opmerkingen:

 1. Zijn de pralines en agenda's ook te koop op de kerstmarkt te Neerlinter?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo Alette
  Ja hoor, en nog tal van andere mooie artikels uit onze 'Shin-winkel'....
  Tot dan!
  mick

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga zeker proberen om langs te komen!

  BeantwoordenVerwijderen