maandag 20 september 2010

Aankomst Trueno

TRUENO HEEFT EINDELIJK EEN THUIS GEVONDEN.


Een tijdje geleden deelde Fabienne op onze site mede dat ze Trueno, een grote zwarte hond heel graag wilde redden uit het dodingstation.

Dankzij de bijdragen van velen werd Trueno gered, waarvoor onze dank!!!

Maar helaas kwam Trueno van een kooi uit het dodingstation naar een kooi in de Refugio, absoluut geen oplossing voor zo'n grote hond en ondanks pogingen van velen werd er maar geen adoptiegezin voor deze grote zwarte lieve reus gevonden.

Totdat er zich adoptieouders melden die zowel Robbie als Trueno wilden adopteren. In Spanje werd nagegaan of Robbie en Trueno goed met mekaar overweg konden en dat was absoluut geen probleem.

De 19e september is Trueno dan gearriveerd in Zaventem, samen met Robbie en ze gaan nu samen een fantastisch leven tegemoet. Een leven waarvan vele van onze honden in de Refugio dromen.

Samen met Trueno en Robbie zijn ook Boni, Cloud, Nickita, Lyle, Luv, Daniella, Lania en Madou hun adoptieouders vandaag tegemoet gevlogen. Hen wacht ook een warm en teder nest dankzij lieve mensen die hun hart voor hen hebben open gezet.

Daar waar ze in Spanje geen kans op leven kregen, kunnen zij vanaf vandaag, en dit dankzij de inspanning van onschatbaar gemotiveerde vrijwilligers, dag 1 proeven van hun Nieuwe Leven!

Dank aan allen, hun oogjes, bij aankomst, vertelden boekdelen!

3 opmerkingen:

 1. Oh, ben zo blij voor Trueno wat hebben we in de rats gezeten voor hem! Toen hij gered was leken zijn kansen nog erg klein om een plekje te vinden. Velen hebben zich voor hem in gezet, wat heerlijk met dit resultaat, daar doen we het voor!
  En voor al die dankbare snoetjes die we zien op de ACE dagen en op foto`s.
  Bedankt voor zijn redding Fabienne!
  Veel geluk Trueno en dankjewel baasjes van hem, hoop nog vaak wat van hem te horen.

  Mieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lieve Trueno ! voor jou heb ik gevochten , geweend , gebeden en gevloekt , heel wat euro's betaald samen met nog een paar lieve mensen en plots stond ik oog in oog met jou in de refugio ,daar aan je kennel ging ik door de knieen ! lieverd , ben zoooo blij , je hebt eindelijk een groooooooooooooote gouden mand ! hopelijk zie ik je ergens terug ! dikke zoen schat ! en nu genieten hé ! Marijke !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit zijn de helden! Keep up the good work, ladies!!!!

  BeantwoordenVerwijderen