maandag 16 augustus 2010

UPDATE DOGDANCEWEDSTRIJD

Hallo allemaal,

Nog eventjes snel een vervolgje op het artikel dogdancewedstrijd.

Ondanks problemen met de CD die het niet wou doen op het laatste moment en het geloop om de reserveCD te halen in de wagen, ondanks het superwarme weer in Zwijndrecht dat helemaal niet voorspeld was voor zaterdag 14 augustus en ondanks het feit dat Niña door deze kleine tegenvallers mijn stress duidelijk gevoeld en doorgekregen heeft is zij toch nog knap 13de geworden op 23 deelnemers in de beginnersklas.

Ze behaalde 8,5 op 10 punten en heeft daarmee dus al haar 3de 8tje behaald. Ze moet er 4 hebben om over te mogen naar een hogere klas.

Toch niet slecht hé voor een SHIN hondje die sinds eind juni 2009 bij ons woont, reeds 3,5 jaar oud is, nooit geen basistraining gehoorzaamheid heeft gevolgd en toch steeds in de middenmaat eindigt (vorige resultaten : 9de op 20 deelnemers, 16de op 29 deelnemers, 3de op 9 deelnemers in frankrijk).

Volgende wedstrijd is eind September bij de “Belgian Border Colley Club” in Vlimmeren voor hopelijk haar laatste 8tje vooraleer over te mogen naar de Novice Klas.

Groetjes en voor wie komt, tot met de BBQ op 28 augustus in Pavlov

Corinne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten