woensdag 11 februari 2009

A Dog Named Faith

Dit is een verhaal over een hond die op Kerstavond in 2002 geboren is. Hij is geboren met 3 benen - 2 gezonde achterste benen en 1 abnormaal voorbeen die moesten worden geamputeerd. Hij kon niet lopen bij de geboorte. Zelfs zijn moeder wilde hem niet. Hij werd verworpen en werd geminacht. Zijn eerste eigenaar dacht ook niet dat hij kon overleven.

Op dit ogenblik, kwam zijn huidige eigenaar Jude Stringfellow in zijn leven en wilde hem behandelen. Zij was vastbesloten om deze hond te onderwijzen en op te leiden om zelf te lopen. Het enigste dat we nodig hebben is geloof. Zij noemde hem ' Faith.'
In het begin, zette zij Geloof op een surfboard om hem de bewegingen van het water te laten voelen. Later gaf zij pindakaas op een lepel als lokmiddel en gebruikte dit om hem te belonen om op te staan en rond te springen.

Zelfs de andere honden thuis moedigden hem aan om zo te lopen. Ongelooflijk, na slechts 6 maanden, zoals een mirakel, leerde Geloof om zijn 2 achterste benen in evenwicht te brengen en om zich al springend vooruit te bewegen. Na verdere opleiding in de sneeuw, kan hij nu als een menselijk wezen lopen. Geen kwestie waar hij gaat, alle mensen trekken rond hem. Hij wordt nu beroemd op de internationale scène. Hij komt nu in diverse kranten en op televisie. Er is zelfs een boek getiteld ' Met een klein beetje hoop’. Het werd zelfs al overwogen om in één van de films van Harry Potter te verschijnen. Zijn huidige eigenaar Jude Stringfellow heeft haar onderwijsbaan opgegeven en is van plan om met hem rond de wereld te trekken om te prediken, ' dat zelfs zonder een perfect lichaam, men een perfecte soul.' heeft;
In het leven zijn er altijd ongewenste dingen. Misschien gaat een persoon die dingen voelt zich beter voelen als zij hun standpunt veranderen en dingen bekijkt met een ander perspectief.. Misschien kan iedereen waarderen en dankbaar zijn voor elke mooie dag die volgt. Het leven is het voortdurend streven naar de positieve macht van het denken en geloof hebben. Geloof in jezelf. Verlies nooit geloof.


Ingezonden door Mevrouw Marga Verbeke ( heeft verleden jaar boxer Prada geadopteerd)

1 opmerking:

  1. Heel bijzonder, wat een doorzettertjes! Beiden, vrouwtje en hondje.
    Wat komisch om te zien.

    BeantwoordenVerwijderen