donderdag 8 januari 2009

Veel hoop en dromen en wensen voor het nieuwe jaar...

Een nieuw jaar begonnen, weeral een jaar voorbij....
Het was er een 1 van vele ups en downs....vreugde,om TOMMY ,TARRA en ODDY die mn leven kwamen binnengehuppeld en al die andere allerliefste fosterhondjes die,t al was het maar voor een korte tijd, mijn hondjes waren !!!
Blijheid omdat ik SHIN ontdekt had, en INGRID en CARINE en FIEN en al die andere fantastische vrijwilligers die me leerden dat er altijd hoop is en dat er ondanks alle onrecht toch nog vele goede mooie mensen bestaan met een onverwoestbaar hart voor dieren !!!
Ik had al 4 schatten van honden , elk ook met een niet al te prettig verhaal maar in mei volgde plots kleine TOMMY(tomas) die k zomaar pardoes op internet tegenkwam en het was liefde , groooooooote liefde op t eerste gezicht bij ons allebei, hij is mijn Spaanse zonneke , mijn soulmate mijn schaduw....
En kleine TARRA werd mn 1ste fosterhondje, alleen beseften we algauw dat we dit kleine fiere prachtige madammeke nooit meer konden afstaan... En net voor kerstmis hakte ik dan de knoop door wat onze ODDYMAN betrof, hij zat al in mn hoofd tijdens de zomer maar ik had al 6 honden en regelmatig een fosterhondje, ik moest toch een klein beetje rekening houden met mijn o zo begrijpend gezin !!!
Toch kon ik het niet meer aanzien, elke dag hoopte ik dat er iemand hem adopteerde totdat ik besefte dat hij maybe wel op mij aan het wachten was... Het was niet simpel en ook niet echt leuk in het begin.... ODDY was verre van happy en ik ook niet Enorme twijfels, wat heb ik nu gedaan, zelfs mn hele roedel was ervan overstuur !!! We hebben samen veel geweend, ODDY en ik, onze onmacht, frustraties en ons onverwerkt verdriet uitgeschreeuwd....

En nu .... nu zijn we ok, ik zou zelfs zeggen meer dan ok !!!!
Hij is helemaal opengebloeid onze oude grijs wordende Spanjaard !! Heel eigenwijs en echt een beetje weird af en toe, een raar manneke dat heel zelfstandig is en bij iedereen heel waardig wil overkomen !!!
En mijn lieve roedel ... de schatten , ze laten hem , ze geven hem zn waardigheid en verdragen zn rare eigenzinnige kuren !!! Alsof ze het weten , het voelen , de pijn en de vernedering die hij moest ondergaan toen hij werd gedumpt..
Hij heeft veel in te halen , mijne lieve kleine ODDY, maar hij is druk bezig hoor !! Hij voelt zich geliefd en koestert de momenten in mn armen ,in de zetel.... de lekkere hapjes, de knuffels de kusjes....
Hij is zo blij en zo dankbaar, dat lees ik in z'n oude kleine maar nog o zo vinnige oogjes, telkens als hij me aankijkt.
Hij is thuisgekomen, misschien had hij de hoop al opgegeven en toen gebeurde het toch...
Heel veel hoop wens ik aan alle mensen van goede wil en vooral aan alle honden en dieren in nood !!!
Blijven hopen want op een dag kan het jouw beurt zijn...
Dankuwel SHIN voor al de blijheid en de hoop op een betere wereld !!!! Hilde

3 opmerkingen:

 1. Zie je nu wel dat het goed ging komen!! PROFICIAT!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Was iedereen maar een beetje zoals de vrijwilligers en de medewerkers van shin !!!
  Proficiat
  grtjs Griet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. fijn dat je hebt volgehouden voor Oddy/Oldy. Hij ziet er op de foto's al zo totaal anders uit. Wat wil je hij is thuis!
  groetjes maureen

  BeantwoordenVerwijderen